| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zakladatelko, něco podobnýho taky řeším. Jenom to, že manželství je desetileté plus tři roky žití s partnerem před manželstvím. Myslela jsem, že jsme se dost znali, než jsme si pořídili děti, ale po narození dětí jsme se každý stočil jiným směrem (před svatbou bylo lyžování, kolo, výlety atd.) po svatbě či narození dětí to vše ustalo ze strany manžela (návštěva restaurací nikoli), já jezdím všude sama s dětmi a když měl manžel hlídat, když jsem chtěla na cvičení, tak byl nafouknutý. Hodně lidí mi to zazlívá, že jsem si našla přítele a stěhuji se, ale také je dost lidí, co mě chápe. Jo a jinak, přítel se dětem věnuje více než tatínek, i když je s nima méně času. Takže na závěr délka vztahu před narozením dětí nikdy nezaručí jisté poznání koho si člověk bere. Ale je fakt, že i já jsem se změnila k větší akčnosti. Prostě jdeme každý jiným směrem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.