| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to by bylo na dlouho..., u nás byl o děti strašný boj, takže je důležitý začátek, manželka se odstěhovala nečekaně z relativně pohodové rodiny k příteli, takže odpor dětí byl značný, samozřejmě chtěla děti do výhradní péče, ale nevyšlo to, děti si střídáme po týdnu, to je fajn, dětem to vyhovuje,
mám výhodu v tom, že bydlím v původním bytě, manželka nevýhodu v tom, že si myslela, že děti vyhraje, že si snadno zvyknou na jejího přítele (??), jenže opak je pravdou, začal je nutit do jídla (nesníš to, tak nebudeš na výletě celý den fotit), je to taková situace, kdy děti ho nemusí a on je moc taky ne. Abych minimalizoval konflikty, mám prakticky všechno oblečení své, takže střídáme minimum věcí. Je jasné, že původní rodinu dětem nic nenahradí, ale je to pořád lepší než být´víkendovým otcem pro mě a děti jsou u mě taky rádi. samozřejmě situace, kdy se s manželkou maximálně jednou za týden pozdravíme, není dobrá, až budou mít děti nějaké problémy, tak to stěží budeme řešit. Ano, občas u nás děti odcházejí k mámě i k tátovi, ale více se jim nechce k mámě (kvůli příteli).... . Střídání po týdnu je asi dobrá varianta...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.