| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcera (5) včera ošklivě spadla obličejem na hranu křesla (dřevo, naštěstí hladké a kulaté), má pod okem parádní monokl, vyskočil jí v podsatě hned velký tmavý otok, přiložila jsem jí na to led, to trochu pomohlo, barva zesvětlala a otok byl menší, na noc měla studený gelový obklad, sama si ho přidržovala, dokud neusla. Ráno mi volal taťka, že je z ní poloviční číňan ~f~, má to hodně napuchlé až na oko. Do školky šla, mají dneska mikuláškou besídku, takže moc chtěla jít.
Můžu jí na to ještě něco dát kromě toho studeného obkladu? třeba nějakou mast (Fastum gel?)??? Aby jí to co nejrychleji splasklo. Je to blízko oka, tak aby jí to zase nedráždilo. nemám s tím zkušensti, nikdy jsem "moňo" neměla~a~
Díky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.