Ahoj, čekám svoje první mimi a začínám pomalinku pokukovat po kočárku. Výběr je ale docela fuška, totálně se neorientuju v nabídce. Mimi se mi narodí v červnu. Zatím jsem si vytříbila následující požadaky: kombinovaný kočárek - korba, sportovní, autosedačka čtyři kola přední kola otočná o 360 nafukovací kolečka snadné složení do auta snadná výměna korby za autosedačku na podvozek kočárku - ideálně nacvaknutí bez adaptérů odpružení + ještě mě všichni varují, ať si dám pozor na velikost korbičky, že budu potřebovat vozit mimi v korbě ještě v zimě a že hodně kočátků má malou korbu, takže už se do ní půlroční dítě nevejde s fusakem - tedy poslední požadavek - spíše větší korbička
Prosím tedy o radu a doporučení maminky, které mají nějakou dobrou zkušenost s určitým typem kočárku nebo si jen tak " vybírají kočárky" a jsou zorientované v té záplavě typů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.