Kupuji jinou značku, ale mám ráda výhodné nákupy. Nedávno se mi podařilo natrefit na akci LRP, kdy v ceně 1 krému byla navíc řasenka / černá, perfektní/ a ještě na toto "dvojbalení " sleva 100Kč. .. koupila jsem tedy 2 typy, řasenky rozdala na dárky , ale vyzkoušela NUTRITIC či jak se to jmenuje. A .. nevycházím z údivu. Je to senzační krém. Normálně kupuji Lancome , Estee Lauder atp, prostě dražší krémy.. ale tohle předčilo veškeré moje očekávání. Velice velice doporučuji. výborné!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.