Přidat odpověď
Úplně chápu, co právě prožíváte, na začátku homeopatické léčby jsem měla taky pochybnosti. Syn v té době už astma měl, včetně záchvatů a dýchavičnosti a homeopatie mu velmi pomohla, díky ní už několik let nepotřebuje klasické léky a je téměř zdravý.
Náš homeopat (vystudovaný Mudr.) léčí pomocí konstituční homeopatie, nevím, jak to řeší váš homeopat, pokud užíváte léky běžně koupené v lékárně, tak to nejspíš konstituční homeopatie nebude, čímž netvrdím, že je to špatně, ale výsledky nemusí být trvalé.
Na začátku léčby jsme používali v případě potřeby společně s homeopatiky dýchátka na roztažení dýchacích cest, tudíž ne léčebná (s kortikoidy). Synův stav homeopat bedlivě střežil a pokud se zhoršoval, nasadil jiný lék, nebo doporučil jiný postup. Boj s nemocí může probíhat opravdu kolísavě a může docházet k dočasným zhoršením, je to potřeba neustále konzultovat s doktorem-homeopatem.
Co se týče alergologie, to je velmi těžké radit. Od chvíle, kdy jsem se rozhodla pro homeopatii, jsem se synem na alergologii nebyla, protože naše alergoložka byla striktně proti jakékoliv alternativě a poté, co syna léčila a jeho stav se neustále zhoršoval a ona jen přidávala dávky kortikoidů, jsem v ní pozbyla důvěru. A přiznám se - nechtěla jsem poslouchat, jak jsem se špatně rozhodla a takové ty řeči o hazardu.
Předchozí