Přidat odpověď
Archcibo - čtu, že máte vlkodavku..úžasný zvířata!!!
Ale k tématu....k nám můžou lidi jen se psíma holkama, kluky by náš pes nejspíš nepustil ani přes práh.
Já se psem chodím jen tam, kde to je možné a rozhodně ne k lezoucím a batolecím dětem, které se logicky ještě neumí ke zvířatům chovat a náš pes z nich má regulerně nervy, tudíž bych za jeho reakci na tvora, který se mu pokusí vydloubnout oko, ruku do ohně nedala.
Na oplátku ale upozorňuju, že nevítáme návštěvy s takovými dětmi. Přijde mi nefér vůči jakémukoliv členu rodiny vystavovat ho nepříjemným, oboustranně rizikovým stavům.
Nejsem typ, co by zavřel psa, protože návštěva jeho přítomnost nevítá. Naštěstí je naše okolí poměrně dog-friendly. A pes vychovaný - neleze na gauč, nežebrá u stolu.
mmch vy co máte doma psa - fakt si mejete pořád ruce, když sáhnete na psa a pak na děti nebo jídlo??? Někdo to tady uváděl....
Já si to moc nedovedu představit. Jako samozřejmě si myju ruce, než jdu vařit a tudíž sahám na jednotlivé suroviny, ale to nemá se psem nic společhého, spíš to beru jako základní hygienický návyk.
Předchozí