Ano, chodím na návštěvy se pesem :-(( naše fena neumí být sama doma. Jako mi o to nejde, at si doma klidně vyje, 2 hodiny to snad vydrží. Jenže jedna sousedka pod náma si byla za mnou stěžovat, že jejímu ožralcovi to vadí a napíše stížnost.Dělala jsem to ale vyjímečně. Já chápu, že vyjící pes je něco děsného, ale nikomu jinému to nevadilo a ta paní co bydlí pod náma, přišla za tu dobu 2 krát k našim dveřím, řekla vždycky našemu psovi at je ticho a ona prý pak přestala. Podle mě nevyje v kuse-nonsotp, jak ona tvrdí, protože granule sežrané má, když příjdu a u baráku je ticho. Ale asi to vydrží dlouho. Sztršně mě to štve, že ji musím všude tahat
je mi to až trapné. Nechápu, proč nás pes nemůže být normální. Kdžy k nám někdo příjde, tak po něm furt skáče. Je to otravné, lidem to za chvíli vadí a mi ještě víc.takže ji zavírám do koupelny na tu dobu. Tam leží na dece. Když jdu na návštěvu, tak u jedné kamarádky čeká dole v předsíni (bylo mi řečené její matkou a sestrou, že ji tam nechcou a mám chodit bez ní). Jkao fakt nevím, jak to zvládnu řešit další třeba 10 let. Fakt super. Já už psa nechci
A pokud mi někdo vyloženě řekne, že nemsí ani do předsíně, tak k němu chodit nebudu. Nemám ji kam dát. Pokud budem bydlet na baráku, tam at si vyje jak chce. Ale v paneláku to nejde
pěkně mě to všechno s.re