Zkouším si hlídat plodnost podle čípku, ale nejde mi to!!! Zatím se mi zdá, že poznám kdy je čípek měkký a kdy tvrdý. Ale otevřený se mi dá furt, asi že sem už rodila. A taky se mi i měký a otevřený zá být dole!!! Teda nevím, jak to myslí s tím zkracováním. A pokaždý to tam uvnitř je jinačí. Nejde nahoru, i když by měl. Může to někdo mít jinak než tady píšou? Znamneá to že neovuluju?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.