Tak jdu s kůží na trh....jsem zarytá antipejskařka!!!! Nesnáším oslintané věci, chlupy na všem a rozmazlenost psů. Na ulici si pejska i pohladím, obecně je to pro mě zvíře jako každé jiné, tj. roztomilé a se svými právy a povinnostmi. Rodiče manžela mají vlčáka, v paneláku, miláček rodiny...naštěstí časem se mi povedlo, že na návštěvu ho bud neberou nebo ho nechaj venku, v létě ano to jsme na zahradě a je to OK. Ale až od té doby co máme malé mimčo, to je přesvědčilo že fakt ne, ale jinak to taky moc nechápali. Obecně nesnáším, že se lidé ke psům chovají jak k dětem....spíš hůř jak k dětem i to dítě musí občas poslechnout, nebo se nějak omezit......ale pejskaři si myslí, že každý má toho jejich ratlíka přece rád...to vůbec nevadí, že na vás skočí a zmaže (je to přece roztomilý lumpík, je tak krááásně živý
), na návštěvu musí všude.....viz. miminko bude v ohrádce, kdepak by předvedlo první krůčky nebo si hrálo na dečce na zemi....vždyt ten pejsek je přece roztomilejší jak všude šmejdí a doma by nevydržel a v zavřený v předsíni taky ne ....ale roční mimčo to vydržet musí
...