| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tedy já jen zírám kolik z vás tak moc nesnáší psy, na to, že Češi jsou prý národ pejskařů ~e~

Já svého psa na návštěvy beru, samozřejmě jen tam kde to nevadí a teď mě ani nenapadá nikdo, kdo by mi řekl že se psem nemám chodit, naopak mi vyčítají když ho s sebou nevezmu (mám ridgebacka, sám doma vydrží v pohodě). Kamarádka, která skvěle vaří a občas mě pozve na nějakou super večeři, má vždycky porci i pro psa ~:-D Naprosto respektuju, když někomu pes vadí a nemám problém přijít bez psa, k malým dětem ho nepouštím.

Persepolis
"Takže návštěva probíhá stylem : "Nech toho, nelez tam, cos to zase sebral, nech mi tu botu, běž si alespoň na chvilku lehnout a co to zase žereš!!" Takže opravdu zážitek. "
To jsi mi silně připomněla situaci, kdy ke mě přijde návštěva s malým dítětem, to probíhá hodně podobně ~t~

Tragiko, na tohle elektrický obojek ? Bože, ty lidi jsou fakt magoři ~o~ nemám nic proti elektrice, ale musí se umět používat a hlavně to má smysl např. u nežádoucího lovení, ne štěkání v bytě ~:( Když vidím ve Stromovce bábu se 7-měsíčním štěnětem labradora, který má na krku elektriku a zdůvodňujou to tím, že nemají čas chodit na cvičák, tak si pořídili tento "výcvikový obojek a jak to pěkně funguje, pejsek se bojí jakéhokoli ovladače", tak bych fakt vraždila ~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.