Tedy já jen zírám kolik z vás tak moc nesnáší psy, na to, že Češi jsou prý národ pejskařů
Já svého psa na návštěvy beru, samozřejmě jen tam kde to nevadí a teď mě ani nenapadá nikdo, kdo by mi řekl že se psem nemám chodit, naopak mi vyčítají když ho s sebou nevezmu (mám ridgebacka, sám doma vydrží v pohodě). Kamarádka, která skvěle vaří a občas mě pozve na nějakou super večeři, má vždycky porci i pro psa
Naprosto respektuju, když někomu pes vadí a nemám problém přijít bez psa, k malým dětem ho nepouštím.
Persepolis
"Takže návštěva probíhá stylem : "Nech toho, nelez tam, cos to zase sebral, nech mi tu botu, běž si alespoň na chvilku lehnout a co to zase žereš!!" Takže opravdu zážitek. "
To jsi mi silně připomněla situaci, kdy ke mě přijde návštěva s malým dítětem, to probíhá hodně podobně
Tragiko, na tohle elektrický obojek ? Bože, ty lidi jsou fakt magoři
nemám nic proti elektrice, ale musí se umět používat a hlavně to má smysl např. u nežádoucího lovení, ne štěkání v bytě
Když vidím ve Stromovce bábu se 7-měsíčním štěnětem labradora, který má na krku elektriku a zdůvodňujou to tím, že nemají čas chodit na cvičák, tak si pořídili tento "výcvikový obojek a jak to pěkně funguje, pejsek se bojí jakéhokoli ovladače", tak bych fakt vraždila