Janet tak jak jsi dopadla u dr? Doufám že dobrý
A co sníh? Už by se dalo zase jezdit, ne? Aspoň u nás v drsném kraji nic moc.
Cesty akorát mokré, a podél hnusný špinavý hnědý sníh. Mokrý, břečka. Až to zmrzne, bude to horší.
Dnes jsem jela s Míšou do Rýmařova na ortodoncii, poprvé. Dr. tam nebyla, prý musela někam odjet, narychlo, tak smůla. Objednala nás až na únor. Ale mám s ní jít na rentgen zubů, a počítat s tím, že určitě dostane vyndávací rovnátka. Zatím, asi tak na 2-3 roky, a pak rovnátka na pevno.
No co už.
Já musím jít taky v pátek ke svojí dr., zas ať mi změří tlak a napíše zas léky. Už mě to ale nebaví, furt někam lítám, nejradši mám, když ráno odvedu Marťu, pak zkontroluju Míšu jestli odešla do školy, a mám celý den klid.
Holky a co vánoce? Už pečete? Nebo něco děláte? Já nepeču, uklízím tak jak furt (čili nic moc
). Doufám, že se při pečení trošku otočím u mamky, a pak dostanu do krabičky.
Zítra má Marťa ve škole besídku. Bude za čerta uklízeče. Kvůli tomu byl dnes a zítra ve školce, jinak má zelený sopel, říká že ho bolí oči, má je červené, tak je zas doma. Jen teď 2 dny kvůli besídce, a v pátek bude zas s babičkou.
My máme v pátek s holkama z práce vánoční večírek, jen naše oddělení, a v sobotu jedu koneeeeeečněěěěěěěěěěě k holiči.
Tož tolik u nás.