Tak já ti poradím uplně bombovou Evu,je úžasná,je to cvičitelka,na které jsem byla i na cvičícím víkendu a fakt můžu doporučit.Ona cvičí na Hit Flora -pátky v 16h, a v po snad ve 20h..a pak na Praze 7,cvičímevpohybu myslím....čtvrtky v 17 a 18 dvouhodinovka. Jinak chodím do Elixíru na Jiřího z Poděbrad (Praha 3)a tam je dobrá Zuzka úterky snad od 17h.ted teda nevím,zda se mi to neplete... Taky jsem byla na supééér kolumbijce,na té sedmičce,ale ta te´d odjíždí do rodné země a vrací se až v únoru,ale fakt je úžasná!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.