| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vokounko, já to neodsuzuju nějak globálně, moje rozhodnutí jsou dána mou povahou a já nejsem týmový hráč. Dovedu si představit, že bych tam jela, abych se mohla beztrestně a bez námahy nacpat a napít a odpočinout od rodiny, ale z důvodu tmelení kolektivu nikoliv ~;)

Tinas, to není otázka důvěry. Otázkou důvěry je to jen do okamžiku, kdy nemáš zkušenost s porušením (nebo jsi se ještě nic nedozvěděla). Umíš si představit situaci, že se příští týden nějakou ošemetnou náhodou provalí, že na každém druhém výjezdu tvého manžela docházelo k blízkých setkáním třetího druhu veskrze sexuální povahy?
Půl roku by "sekal latinu", možná by se obnovila důvěra... a čekal by vás opět výjezd na stmelovací akci? Jsi si jistá, že by jsi psala stejně?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.