| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravim Vas
poradte prosim :-))
Byla jsem se synem na preventivni prohlidce u ocniho. Sla jsem tam naprosto v klidu, necekala jsem ,zadne zasadni veci, naopak...
Po vysetreni mi lekraska sdelila, ze syn spatne vidi do dalky...jestli jsem si toho vsimla a proto jsem prisla, noo naopak ja mam dojem , ze vidi velmi dobre i do dalky prave naopak , hlasi mi v aute kdyz jedem srnce na poli v dalce, traktory, vzdusne cary od letadel, semaofory, cyklistu a kde co...Ja sama mam taky bryle na dalku, takze dispozicne k tomu jiste ma.... pismenko E , ktere mel tocit jak ho vidi , tocil spravne az na ty mensi (ty jsem mela i ja s brylemi co delat), nicmene, ze by mel mit na kazde oko 1,75 dioptire, spise 2 ale , ze by to dala pro zacatek tak, pry to je u tak maleho ditete spis neobvykle, ale je to tak...tak jsem koukala jak puk .
Nakonec mi predepsala recpet na brylicky, s tim,ze mame prijit za pul roku na kontrolu a ze ty bryle maly nemusi nosit porad, ve skolce, ze je nepotrebuje, a ze jen tak obcas na telku treba ci tak a kdyz je nebude chtit tak nenutit.
?????? haloo......tak bud dite bryle potrebuje nebo ne ne??????????,
Tak nejak nevim co mam udleat.
Pokud by tak spatne videl, tak si mylsim ze to poznam a pri skoro 2 dioptriich , bych to myslim videla ...nebo co myslite ??? A kdyz mu davala ruzne na ocicka ty dioptrie, tak jednou rikal tak , pak zas tak, myslim,ze 4 lete dite (aspon ten muj mysak ) to jaksi asi nerozlisi, co ma byt lepsi a co ne....
Tak jsem toho plna dojmu a zda se mi to "sileny" aby mel uz od ted bryle...pokud to tak bude, neda se samozrejme nic delat...ale jak rikam, co ho tak pozoruju, tak ten dojem proste nemam.
Joo je pravda, ze sem tam dela, ze leze z gauce a diva se na pohadku chvilku primo pred televizi, ale to si myslim dealj vsechny deti (kamaradky co deti maj mi to potrvdily )..
Tak si myslim,ze to ted do vanoc necham byt a po Novem roce bych zasla jeste k jinemu ocnimu, na posouzeni nezavisle nekym jinym.
Nebo jaky je vas nazor na to ??????,
dekuji predem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.