Já bych odklad nedávala. Do nástupu do školy to máš ještě 3/4 roku. Za tu dobu bych se snažila zlepšit držení tužky. Že ho nebaví omalovánky? No a? Zase ho můžou bavit jiné ruční práce, kde si motoriku zlepší. Já mám dceru a ta doslova nesnášela princezny a panenky taky nemusela. Pokud má zájem o písmenka a rozpozná základní počty (více, méně, jeden, dva, tři), tak bych ho do školy dala. I ten kamarád dělá hodně, minimálně je to velká motivace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.