použij kaamelový pudink
pudink musíš míchat do vychladnutí protože když vychladne bez míchání udělá se na povrchu šktaloup,mám na to fígl,dám horký pudink do zavařovačky,tím že je to vysoká úzká nádoba je škraloup jenom malý,tak ho po vychladnutí sloupnu a vyhodím, ale počítej s tím že to vychladnutí trvá daleko dýl než při míchání
máslo snad nemusí mít úplně pokojovou teplotu,stačí když není úplně tuhé,a přidávám ho po kouskách
jo a dobrá ada od jedné staé paní veškerý cuk co do krému patří rovnou rozpustím v pudinku při vaření)rada z dob socialismu z období kdy byl cukr moučka medostatkový
) krém je pak kásně hladký,jinak to už nedělám
p.s. tu zavařovačku je dobré před nalitím pudinku vypláchnout vodou,aby se pak dal pudink z ní hezky vyklopit (poslouží jakákoliv vysoká úzká nádoba)