Já rodila v Podolí v 12/2006 a 7/2009 a v obou případech jsem byla moc spokojená. Taky mi šlo hlavně o to, aby se mnou mohl být manžel od začátku do konce na samostatném pokoji, kde neslyším žádné jiné rodičky. Všechno co chtěli dělat mi řekli a ptali se, v obou případech jsem rodila v polosedě, rozhodně mě nenutili do žádné pro ně vhodné polohy. I přes komlikace u prvního porodu (pupeční šňůra kolem krku a těla dítěte) jsem měla z obou porodů dobrý pocit. Za mě určitě doporučuji Podolí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.