Přidat odpověď
Já jsem si jen tak mimochodem a spíš pro zajímavost vzpoměla, že Sophia Loren otěhotněla po znásilnění a to dítě vychovala. Další podrobnosti nevím. Ale k nečemu jinému... Někdo se tady ptal, zda by si odpůrkyně potratů adoptovaly něčí nechtěné dítko. Ale myslím, že není rozumné tímto argumentovat, ať tedy v tom případě se nevyjadřují ap. Asi nikdo nemůže kvůli jeho názorům na potrat vnucovat, že tedy si má sám adoptovat tato nechtěná miminka, jen proto, že se mu zdá adopce vhodnou alternativou k potratu. Mám sama 3 děti, z toho jedno s DS a adopci si v našich současných podmínkách moc představit neumím. Přesto je můj názor, že je lépe dítě dát k adopci než ho potratit. U nás v ČR je mnoho bezdětných párů, které touží adoptovat malé miminko, ne už odrostlé dítě z DD. Byly by určitě šťastní a vděční té mamince, že jim svoje nechtěné dítě přenechá. Zjistila jsem si, že vámi dost často neoblíbené Hnutí pro život,napříkla pomáhá maminkám co dítě nechtějí i s případnou adopcí, to se mi zdá hezké.
Předchozí