Ahojda všechny budoucí maminy, které jste se rozhodly rodit v Hradci Králové.Já jsem tam rodila 12.10. 2004 a bylo to úplně perfektní.Byl to můj druhý porod a tak jsem už věděla, do čeho jdu.Rodil mě MuDr.Kestřánek a byl úžasný /doufám, že jsem jeho jméno napsala správně/.Stále se snažil svým úsměvem i pochvalným slovem mě povzbudit.Vynikající byla i porodní as. Maléřová.Prostředí je velice hezké, mně osobně velice pomohlo, že jsem si mohla být ve sprše a sprchovat si břicho. Taky mi vyhovovalo, že jsem nemusela ležet připojená na monitor. Jen ze začátku a potom asistentka zjišťovala ozvy jen ve stoje. Rodila jsem v noci a krásné bylo, že miminko se narodilo do tlumeného prostředí. Pořádné světlo rozsvítili, až když mě ošetřovali.I když porod bolí, musím napsat, že díky nádhernému přístupu to byl pro mě nádherný zážitek.Po porodu šel manžel s dětskou sestrou a vlastnoručně naši holčičku podepsal.Pobyt na šestinedělí byl neméně příjemný, celý personál se choval velice hezky a snažil se pomoci a poradit, když bylo třeba.Velice děkuji za nádherný zážitek.
Předchozí