Zkoušela jsi akupunkturu? Tu mohu na bolest jen doporučit a rozhodně je to zdravější než léky. Na hlavu to sice nemám vyzkoušené, ale bylo mi půl roku stále špatně, ze zoufalství jsem zkoušela všechno a po prvním sezení akupunktury mi bylo dva dny dobře. Tehdy to byla pro mne obrovská úleva. Nevyřešilo to příčinu, ta se našla později, ale rozhodně mi to ulevilo od akutní bolesti a dalo čas obnovit síly. Jedno sezení nestojí tak moc a jestli ti to pomáhá, poznáš vzápětí, tak to zkus, třeba ti to uleví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.