Vařím hrachovou polévku z mraženého hrášku. Ten je měkčí než sušený a tak je to i celkem rychlé. Základní recept je nasypat ten mražený hrášek (dávám 2 pytlíky) do vody- ne velké množství, osolit a vařit, zpravidla stačí 15 minut. Pak odebrat trochu hrášku, máme v tom rádi i celý. Rozmixovat tyčákem. Je možno zjemnit smetanou, která se v polévce nechá chvilku povařit. Pokud máte rádi, doplnit třeba o uzené na kostičky nebo šunku, luxusní je také strouhaný sýr a samozřejmě také smažený chléb na kostičky. Je moc dobrá, rychlá...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.