Tak jsem v podobné situaci, jen jsem z NJ. A volím mezi svým oblíbeným Krnovem, kde jsem rodila druhé dítě a Přerovem. Do Přerova se teď pojedem s manželem podívat, a co si píšu s vrchní sestrou mejlem tak to vypadá nadějně. Do krnova bych chtěla velmi ale je to z NJ dlouhá a blbá cesta. Do Přerova je to po hlavním tahu za 43minut. Do Krnova okresky a tak 1h 10min. minimálně. Do Nj nejdu, zkusila jsem jim napsat mejla s porodním plánem , neobtěžovali se ani odpovědět. Z Přerova přišla odpověď takřka okamžitě.Navíc píšou že porodní plán respektují a rodit se tam dá i alternativně. Konkrétně mi jde hlavně o to nerodit v leže na zádech.Druhé dítě jsem rodila ve stoje a šloto ráz na ráz.Tak jsem zvědavá jak v Přerově pořídím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.