Myslím tím obyčejnou vánočku, akorát se do těsta přidávají brambory. Náhodou jsem na idnes zahlédla recept a láká mě to, ale bojím se, aby to nebylo moc jiné od toho, na co jsme zvyklí (a vánočka je u nás důležitější než celá štědrovečerní večeře). Takže, otázka pro ty, co jí pečou - v čem je hlavní rozdíl oproti normální vánočce? Máme rádi takovou hutnější, trošku mazlavou (ne nedopečenou, težko se to vysvětluje, ale prostě musí být uprostřed taková matlavější)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.