Matlám se s lineckým cukrovím, máme rodinné dva recepty, oba jsou chuťově vynikající, ale bohužel práce s těstem je o nervy. S těstem se špatně pracuje, jakoby se drobí a při vyvalovaní narušuje. Po upečení jsou ale tvary celistvé a nedrobí se. Je to typem těsta nebo máme prostě blbé recepty? Případné zaručené recepty uvítám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.