Občas psa s sebou vezmu,když jdu ke kámošce,co má taky psiska.A vždycky dopředu volám,jestli můžu přijít se psem.Ale beru to,že to spojím zároveň s prochajdou,protože kámoška bydlí asi 3 km.Do nepejskařské rodiny jsem psa brala asi dvakrát,k sestřence,když jsem se tam potřebovala nutně stavit a psa jsme měla v autě.Ale celou dobu,jsem měla psa zavřeného v kenelce na chodbě.Nechat ho lítat po bytě u nepejskařů tak to ani náhodou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.