Vloni jsem si koupila kovové násady na trubičky/kremrole, ale na jejich realizaci už nedošlo. Letos jsme si našla na MMB nějaký recept na kremrole ze zakysané smetany, ale nevím, úplně se mi nezdá náplň. Ráda bych, aby kremrole s náplní vydržely pár dní a aby ta náplň byla i trošičku nakyslá díky citronu, aby nevytékala... Máte někdo nějaký osvědčený recept, jak na kremrole jako takové, tak na jejich náplň?
Leží mi tu 4 bílky a nevím, jak jinak je využít - pusinky, bílkový chlebíček mi doma nikdo jíst nejspíš nebude
![~;)](/g/s/2.gif)
Děkuji předem!
A pokud sem nakoukne holčina, která mi včera sem do diskuse psala recept na čokoládové lanýže, tak moc děkuji! Už je mám hotové v lednici a jsou fakt výborné!
![~x~](/g/s/23.gif)