to ani nezmiňuj. Pravou a levou. Poslední dobou pořád sestavujeme nějaký nábytek - Sconto, Ikea - botníčky, kravinky... manžel - montuj po závitu (už zase nevím jestli doleva nebo doprava, ale opačně vždycky)
A historka, kterou mne naprosto drtí. Moc neřídím. Je to jasný, netrefím ani futra a vpravo vlevo mi moc neříká. Skoro jsme se rafli na křižovatce, kde jsem už skoro ječela na neustálé naléhání "jeď doleva".. , že doleva nemůžu, že je tam zákaz vjezdu a jednosměrka... a manžel mi pak ukázal, že doleva je na tu druhou stranu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.