| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně se to občas stává, když jsem unavená, hlavně mi padají věci z rukou, přehlížím věci a zakopávám nebo je shazuju. Ale jak to tak Tereza popisuje ~R^, tak jsem si vzpomněla, jak jsem už těhotná s nejstarším byla uklízet u jedněch pracháčů a oni si do nového, teda starého rekonstruovaného, baráku dali skleněné schodiště, taky do zelena nebo modra už nevím, ale já jak už jsem toho měla dost, protože to byl barák obrovský, ještě na staveništi, takže zadělaný až až a majitelé prostě zvyklí na uklízečku, takže práce jak na kostele a já těhotná, tak jsem při cestě z těch schodů přehlídla ten spodní schod a slítla jsem dolů, kýbl se špinavou vodou vystříkl vysoko, takže jsem ještě vytírala špínu ze všeho možného a to jsem si říkala, že skleněný schody si dá do baráku jen magor. ~;) Naštěstí se nic nestalo ani mně ani miminku. ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.