| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Násilí určšitě ne.Stromek se u nás zdobí už 23.-to bude dělat manžel s dětma (dvojčata,6let).Já jsem totiž v práci.Večer upeču vánočky. Na Štědrý den bude ráno pohoda s vánočkou a kakaem u pohádek,pak s dětma oblíknu a půjdeme do zemědělské školy na krmení koní a živý betlém (manžel bude do 14 hod. v práci).Pak doma něco slupneme a budeme dívat na pohádky, zahrajeme si nějakou hru apod.Na večeři máme klasiku-kapra máme rádi všichni,br.salát já s manželem-děti zřejmě budou mít br. kaši,pak rozkrojíme jablíčka, pustíme si svíčky po vodě (v lavoru).Taky dáváme pod talíře šupiny z kapra a drobné mince pod talíře a svazuju nohy od stolu aby rodina držela pohromadě ~;) Pak se samozřejmě půjde ke stromečku,budeme všichni zpívat koledy , no a večer naše oblíbená Popelka a u toho znovu večeříme ~t~ (zvyk z domova)-no, většinou to dělám jen já že si dám ještě porci kapra ~:-D Já doufám, že všechno proběhne v klidu a pohodě a že nejsem moc velký optimista nebo už spíš idealista ~t~
Malinko hoňka byla nakoupit dárky, upíct cukroví.Extra vánoční úklid nedělám-uklízím tak nějak pořád ~j~
Nic nedělám že musím nebo za každou cenu.Jen je zkrátka málo času na to všechno stíhat,tak je to někdy trochu předvánoční stres.
Ale i do té hoňky jsem stihla s kámoškama zajít párkrát na trhy na punč a pokecat a chystáme se i zítra i s dětma ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.