Sylvo ale tím, že je budeš doučovat nebo jim zaplatíš lístek do kina nezamezíš tomu, aby se do takové situace nedostaly. Přemýšlím, jak to právě udělat, aby se taková pomoc dostala potřebným. Já třeba z okolí žádnou takovou rodinu doopravdy neznám a ani ve škole syna nevím, že by někdo takový byl. A nenapadá mě, jak se k takové rodině dostat. Ten AD mi je takový nejbližší. Protože třeba mne by fakt nenapadlo se dívat na webovky nějaké školy a už rozhodně bych se sama nikde ve škole nepoptávala. Třeba uvažovala jsi, jestli by to mělo být zaštítěné nějak celorepublikově?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.