| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím.
Osobně bych doporučil kompletní servis od alianz. Za málo peněz hooodně muziky a o to u pojistky jde. Česká je dle mého osobního názoru moloch, a je tu už jen proto, že zatím, s prominutím, "žijí" ti, co jí byli věrní za minulého režimu a mají tak trochu konzervativní sklony. Jinak řečeno: je to neprůhledná společnost, kde na Vás vybafnou částku za balík služeb a buď ber nebo nech být, aniž by člověk věděl, kolik za co platí. (Něco jako: "chci máslo, 10 rohlíků a mléko = 60,-Kč, ale ceny tu pověšené nemají - je to moc a nebo málo? Má to máslo 200g nebo 250g??? a mléko? Jakou má trvanlivost?" V téhle sámošce vám řeknou, že než to sníte, tak Vám to vydrží... osobní zkušenost - ani vedoucí nevěděla jak mi odpovědět na otázku kolik platím za úrazové připojištění v životce, kterou mi tam nabízeli, kromě: "Já to nevím, nikdo to tu neví". A toto přiznání jsem z ní dostal po několikerém vytáčení se a mlžení. Přístup jak noha!) Mám rád přehled a to mi jak alianz, tak třeba kooperativa umožní... Narozdíl od české!!! Mimo to mnohem levněji. Jejich nabídky třeba povinného ručení jsou o i 20 a více % výše, ale bez povinností = jsi li blb, pak je to přesně pro tebe. Ale pejska 100% u alianzky

Co pojištění zahrnuje?
veterinární vyšetření, ambulantní ošetření hospitalizaci, anestezii, chirurgické zákroky vč. implantací, náhradní ubytování psa či kočky v hotelu pro zvířata nebo náhradní chovatelská péče během hospitalizace majitele

Pojištění psů od 960 Kč/rok
pojištění koček již od 680 Kč/rok
sleva pro asistenční, slepecké a záchranářské psy
pojistí Vašeho pejska či kočičku v jakémkoliv věku
:o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.