| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
teda Elly to jsou drobínci nádherní!!! Moc ještě jednou gratuluji ~g~~;(( Ať Vám dělají jen samou radost!!! Jinak mně tu Am poradila na prdíky ty Sab simplex, já už jsem s nimi tedy počítala v těhu, ale doktorka mi řekla, že se smí až od tří týdnů a do té doby jsem fakt myslela, že to nepřežijeme, tak mi Am poradila ať je normálně dávám, tak jsem začla - jen teda na noc a zabraly nám dobře! Hned v noci spinkal...teď už mi je doktorka píše, když jsou na recept, zaplatíš fakt jen pakatel! Takže je dávám už do každého mlíčka, ale nedávám 15 kapek, ale míň třeba tak do těch 10-ti...
jinak co se týče vody, já od začátku převařovala normální z kouhoutku a bez problému...myslim si, že ty kupované jsou možná ještě horší než celá voda z kohoutku. Jinak máme taky tu filtrační konvici, ale jsem lenoch koupila filtry až teď, takže teď jsem začla používat tu filtrovanou vodu, ale i tak převařuju, je to za chvilku a je to sichr. Převařím si vždycky vodu na celý den do sklenice, je to pak rychlejší, že nemusíš převařovat na každé pití. Ohřívačku mám taky, ale než abych 10 min. čekala na ohřátí jednoho krmení (hlavně v noci), tak to by mi tu malý zbořil byt :-) takže používám mikrovlnku, mám už vychytané časy, takže třeba teď na 120 ml ohřívám 40 vteřin a je to raz dva....a pokud můžu poradit, pořiď si ten sterilizátor do mikrovlnky, je úžasný, dáš tam plno lahviček, dudlíků a já nevim čeho všeho, za 6 min. máš vysterilizováno! Akorát pozor na výkon, já měla ze začátku mikrovlnku na moc velký výkon a seškvařilo mi to pár lahviček ~q~ i dudlíka...teď už mám teda lahvičky skleněné, takže bez problémů, ale i tak tam vyvařuju ty zavírátka umělý a dudlíky a je to v pohodě, dala jsem si výkon 600 W. Uff, jsem se zase rozkecala ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.