tak já látkuju a látkovala jsem všechny děti, sama jsem ještě před 4 lety používala normální vložky. Pak jsem pro každoměšíční záněty přešla na látkové vložky a asi dva měsíce na to jsem se odhodlala pro kalíše - A NECHÁPU JAK JSEM BEZ NĚJ TOLIK LET MOHLA ŽÍT. Stejně jak jsou mi nepříjemné vložky tak super savé a s "pocitem sucha" tak příjemné jsou rozhodně i krásné jednorázovky - takže já bych to děcku na zadek nedala. neříkám že někdy třeba vyjimečně jednou když třeba látkovka není po ruce (ale u syna co už je bez plen jsem ji nedala nikdy krom porodnie a u trojčat jsem jednorázovky použila jen v porodnici taktéž) od prvního dne doma jsou plně na látce. já teda používám kalíšek v kombinaci s bambusovou slipovkou a je to kombinace naprosto luxusní .... nemám ty vložky téměř vůbec špinavé, takže nějaké skladování vůbec neřeším. Normálně přidávám k prádlu a peru na 60 případně když dojde k lehkému zašpinění přeperu v umyvadle ve žlučáku do čista a hodím zase k prádlu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.