Přidat odpověď
WOW
podporu od ex k zivotu nepotrebuju, ale mam narok na polovinu spolecneho majetku - a bohuzel muj, stale jeste manzel, proste odmita se nechat rozvest a tim padem majetek lezi u pravnika a nemame z toho ani jeden uzitek...mam taky narok na spousal support neb manzel vydelava 5x tolik co ja, tudiz se mi snizila zivotni uroven kdyz odesel k milence...to je proste zakon, ja ty penize k zivotu nepotrebuji - ale proc mu je nechavat, ze ano...
dovolena - ja mam 6 tydnu rocne placene dovolene.
vojsko a policie - nenabiraji moc jednoduse. Vim to, neb jsem se do armady hlasila - musis mit skolu ci specializaci abys mela vubec moznost jit na prijimaci zkousky.
bacharka - ty bys ji delat nemohla, to je fakt....je treba fyzicka a psychicka velmi dobra kondice. Je to hodne narocne zamestnani - treba ted vanoce nejsou lehke, spousta vezenkyn nema kontakt s rodinami a tak je plno emoci na celach - a kazda zenska se s tim vyporadava po svem. Slzy i facky litaji...Ja mela spoustu zamestnani ale todle je zatim nejlepsi a nejzajimavejsi, co jsem kdy mela. Ja si uzivam praci s lidmi, poslouchat jejich pribehy. A ja moc rada multitaking a tak jsem ve svem zivlu.
Předchozí