Holky strašně moc vám děkuju.Ono všechno zlé je na něco dobré,takže i tohle mě posunulo kapku jinam.Asi to bylo potřeba.Už sem nebudu chodit(myslím obecně na rodinu),protože by mě to jen zhoršovalo psychyku.A já potřebuju napnout všechnu energii na to abych se po tootálce uzdravila a rozcvičila.Protože musím bejt co nejvíc zdravá pro děcka,který mě oba moc potřebujou.A vlastně i pro svůj život.Takže ještě jednou děkuju a všem přeju co nejvíc štěstí a pohody.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.