| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já tedy ten oběd u tchýně taky jenom přežívám, z nabízeného jídla si vyberu jen to o čem vím, že mi bezprostředně nezpůsobí žaludeční nevolnost a žlučníkový záchvat, protože na takhle těžká jídla nejsem zvyklá, takže možná tchýně taky nadává, jinak to není otázka generací budu tak ve věku zakladatelky a mojí tchýni je přes 70, kdybychom se na oběd nedostavili znamenalo by to poměrně velké ochlazení vztahů, asi by byla naštvaná dost,... ale zase mám sestru trpící ment. anorexií a ta společnou večeři třeba pořádá u sebe doma, jídlo dovezeme my a ona nejí neb se ve společnosti jiných lidí nemůže najíst, je nemocná, takže jakoby kolem nás pobíhá a tvrdí, že si vezme za chvíli nebo že už měla...kdyby mě tchýně pozvala na odpolední čaj byla bych přešťastná a popravdě to beru jako výborný nápad a navrhnu to i sestře, protože pro ni by to bylo taky vysvobození

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.