Asi jdu s křížkem po funuse, protože už uplynulo hodně času a jistě jsi musela vypláchnout už několikrát, ale... Dceři píchli jedno ucho na štědrý den, druhé uchá na první svátek vánoční - věkově jsou si holky podobné (Bára je duben 06), tak dávám čerstvou zkušenost. Jednak nevyplachovali jsme peroxidem, ale borovou vodou. Borovka v uchu nešumí, tak třeba je to pro dítě snesitelnější. Doktorka mi poradila, dát si tak 1/2 hodiny před kapáním borovku někam na tělo nebo do kapsi, aby byla v tělové teplotě. Teplý by ostatně měl být i ten peroxid. V uchu je centrum rovnováhy a když jí tam budeš kapat něco studeného, mohla by se pak chvilku motat. Vyplachovala jsem jí to každé 2-3 hodiny. Včera jsem s ní byla na ušním a vyplachovat prý už nemusíme, z ucha již nic nevytéká. Naše holky už jsou "veliké". Sedla jsem si s dcerou a dlouze jí vysvětlila, že kapání je pro její dobro, aby ouška byla zdravá a aby paní doktorka, až jí je půjdeme ukázat (to byla příprava na další návštěvu ušního lékaře), mohla říci, že jsou již skoro zdravá a už jí nebudou bolet
Moje dcera je poměrně rozumná a nechá si věci vysvětlit... Ale stejně se včera v čekárně klepala a bála, i když jsem jí říkala, že píchat ji už nebudou
Pofoukej malé ouška od jedné virtuální tety, která jí přeje, aby byla brzy fit