Jojo, Majdo, taky už nic neobleču - nacpu se do jedněch dost nepříjemných džín na ven (přes zadek obří, přes břicho obtažené, náplet končí až pod prsama. což je děsně nepříjemné), a na doma mám jedny širokánské šaty. Když to potřebuje vyprat, holt nechodí ven a doma jedu v kalhotkách, tričku a kraťoučkých elasťákách, ve kterých je mi zima. A prádla taky ubývá, kalhotky mi buď padají, jak jsou po letech vytahané, nebo je to různě děravé a vetché. Hezké věci leží na dně šuplete, dávno je neobleču. A kupuj si na 6 týdnů nové prádlo, že? Za ty prachy....nemluvě o tom, že se člověk musí dovalit do krámu, svléknout se, vyzkoušet, obléknout a dovalit se domů - moc ohýbání a chození
Jinak já taky doma nechodím v prádle před ostatníma, max. před nejmladším dítětem, ale před staršíma a manželem už se oblékám. Můj muž to nemá rád, chodila tak moje babička a hrozně mu to vadilo. Takže to respektuju a obléknu se, ale normálně, do slušných volných plátěných tepláků nebo vytahané sukně. Taky nesnáším nošení venkovního oblečení doma - škrtí to, je to nepohodlné, nemluvě o tom, že mi naopak připadá nechutné se válet doma po pohovce v kalhotách, ve kterých jsem předtím seděla v tramvaji na sedačce po nějakém bezdomovci
Prostě jsme naučení, že po příchodu domů se automaticky přezujeme, umyjeme ruce a převlékneme se do domácího pohodlného oblečení.