Ahoj holky,
tak ať se Vám mimískové brzo uzdraví, je to naprd, když jsou tihle maličký tvorečkové nemocní, prožívají to stokrát hůř než my
Musím to zaťukat, ale my zatím naštěstí nic! A to jsem už před týdnem prodělala chřipku a bronchitidu jako prase s prominutím, starala se sama o malýho, protože přítel musel být dlouho v práci, aby byl přes svátky doma a malýho jsem naštěstí nenakazila...sice občas pšíkne - ale to máme od porodky a občas zakašlíkuje, ale jen malinko a min. úterý byl poslechově u Dr. v pořádku. Je fakt, že jsem si teda pořád dezinfikovala ruce, po každým zasmrkání, zakašlání jsem stříkala desinfekci, ale i tak se divím, že jak jsem ho krmila a vlastně na něj dýchala, že nic nechytl - no fakt naštěstí!!!
Elly tak tohle no comment, mně takhle přišla teta navštívit s nemocnou dcerou do porodnice!!! Začla tam krchlat jako blázen, tak jsme s maminou jen koukali, že ať teda k malýmu nechodí, když je nemocná a teta se pomalu ještě urazila, že to neni nakažlivý...o pár dní později je mamka potkala v nemocnici jak šli na pohotovost a dostala antibiotika! Takže to jsem fakt byla nasratá, protože jít takhle nachcípaná k miminku do porodnice, to může fakt jen blbec! A jinak držím pěsti, ať se to s malými brzy zlepší a aspoň v noci ať se vyspíte! Já tohle znám jen chvíli ze začátku - kvůli prdíkům, ale jakmile jsem na radu Am začla dávat Sab simplex, tak bylo po histerii a od té doby v noci spíme krásně! už dáváš kapičky?