| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No asi mám i štěstí na to, že malý je fakt hodný, tak možná i proto píšu, že ho 5 min. nechám klidně vyřvat, páč on jinak fakt moc nebrečí...v noci spí jak dudek, budí se jen jednou na papání a přes den nám taky krásně spí a nebo si i sám hraje v postýlce, v houpačce, usmívá se, je prostě hodný...ťuk ťuk ťuk. Takže možná proto ho i nosit nemusíme a uspávat atd. I když já jsem fakt spíš na ty metody, kdy by se mělo dítko naučit usínat na večer samo, ale to už je o individuálním názoru, jak jste psaly...a u nedonošeňátek je to asi opravdu jinak, nedošlo mi, že Elly miminka jsou hodně brzo narozená...ale normálně narozené mimčo nebo tak od toho měsíce se na houpání podle mě prostě naučí, za tím si stojím, jako ten náš Mates, to byl fakt případ ~t~
No malý byl hodně tmavý, když se narodil a teď je takový bleďounký, ale je fakt, že já jsem někdy taky vyblitá jak papír a možná to má i souvislost, že mám věčně studené, nohy, ruce, malý to má po mně, jak neni navlečený jak medvěd, tak je taky pořád studený, přitom mu zima být nemůže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.