Přidat odpověď
Dobrý večer.
Mám takový zvláštní dotaz.. Jedna známá (léčitelka-amatérka) se nedávno pomocí kyvadla dívala na zdravotní stav syna (hlavně kvůli tomu, že nemluví) a mmj zjistila, že má v těle akutní nedostatek síry... Tak sem hledala způsob, jak mu ji dodat, aniž by musel ocucávat sirky, a našla jsem v knize Ing. Janči, že nejlépe s obsahem síry je na tom čočka, ale uvádí, že ten obsah je v suché čočce (předpokládám, že vařením dochází k markantnímu úbytku), dále pak je jí hodně v křenu (to mi malý nesní v žádné úpravě), trocha v česneku (ten dávám krom buchet do všeho) a trocha v syrové cibuli (sirup teď pije kvůli kašli, tak ho asi bude mít nafurt) a malinko je jí i v bramborách.... A tam mi došlo, že na tom něco s tím nedostatkem bude, protože brambory neměl rád (v době příkrmů jsem do něj samotnou bramboru prostě nedostala) a teď by se po nich utloukl... Z celýho jídla sní brambory a zbytek nechce... Tak si myslím, že si tělo říká, že má tý síry asi fakt málo...
Dotaz zní-nevíte někdo, jak zařídit, aby se síra z čočky neztratila, popř.nějaký tip, jak podávat suchou čočku, popř. tip na osvědčené stránky, kde bych mohla takové info najít?
Předem děkuji za odpovědi.
Předchozí