Přidat odpověď
bien, proč suchou? Aby měl síry dost?
No tak z ní udělej polévku a dostane dávky 1/2. Síra je v brokolici, kapustě, malinách, hlávkovém salátu.
Tak tu druhou půlku dávky nahraď salátem nebo brokolicí. Nebo zmrzlýma malinama (taky jí po cestě mají část).
Proč se ptám tak blbě, nezlob se,... to není ve zlém
Zdroje síry v potravinách : kapusta, cibule, růžičková kapusta, květák, česnek, maliny, chaluhy, brokolice, hlávkový salát , pšeničné klíčky,
tabulka
Přirozené zdroje
Průměrný obsah síry v potravinách (mg/kg)
hovězí maso 1.740
vepřové maso 1.540
hovězí játra 3.200
vejce 420
sýr ementál 2.600
mouka pšeničná hrubá -
mouka žitná 1.050
rýže loupaná 270
kukuřice, zrno 1.640
ovesné vločky 16
brambory 1.160
fazole 420
hrách 330
zelí bílé 370
kapusta 980
mrkev 190
rajčata -
špenát 980
hřiby 470
jablka 170
broskve 230
pomeranče 170
jahody -
maliny 160
borůvky 150
hrozny -
ořechy -
mléko plnotučné 400
Kam se vypařila čočka nevím, nebo jsem ji přehlédla, chápu, že věříš homeopatovi (já taky), třeba ty tabulky kecají, jen si z toho nevyrob, prosím, metu.
Předchozí