Já rodila 2x císařem v Brandýse v obou případech co se týká operace dobrý. Možnost výběru anestezie,po dohodě miminko přikládají .... já měla celkovou,měla jsem stahy tak jsme se s anesteziologem domluvili že už nebudeme částečnou zkoušet. Zkus se zeptat své PA na Brandýs,myslím,že se v poslední době hodně zlepšili a registrace tam není nutná.Primář je príma člověk,myslím že i odborník.S jizvou nemám problémy,vše se hojilo skvěle.Kontroly na UTZ jsou samozřejmostí.Jen nemají novorozeneckou JIP.Je to soukromá nemocnice,tak snad ani stávky lékařů nehrozí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.