Také Vám přeji mnoho sil a trpělivosti přizvládnutí dvojčátek. Připojuji se k pí. Rulíkové. Také jsem kojila současně, i když jsem musela druhého prcka vzbudit. Netvářili se, že by jim to vadilo:-) Několikrát jsem to zkoušela zvlášť, ale vypadalo to asi jako teď s Vámi. Skoro jsem nespala, i když manžel pomáhal jak mohl, nakojit neuměl:-) Hlavně vydržte našim klukům to viditelně prospělo. Sestra kvůli komplikacím kojila jen jeden měsíc a synovec je často nemocný na rozdíl od našich kluků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.