mi třeba dítě v jednorázovce smrdí a to neskutečně ... zažila jsem to sice jen v porodnici a pak asi 3 dny (s alanami) kdy jsem zkoušela jestli dceři nevadí "mokrá plína" protože měla nějaký ekzém. V porodnici jsem měla huggies, pamper, pak moltex ... smrděly všechny. Prostě ta moč je strašně cítit močovinou v té jednorázovce - přes tu látku tak ne - jak se dítě rozbalí tak pak to je cítit spíš někdy trochu čpavkem? .. jako přímo vevnitř - ale ne takový ten fakt smrad močoviny.
To že se tady chválí látka je jak říká MOlly tím, že je to lávková diskuze ...ale jinak zastávám názor, že nikomu nic nevnucuju, každý ať si používá co chce .. Omluvila ses, to je skvělé ... ony látkovky můžou být sebelepší ale nekětrá miminka je nesnesou třeba ... stejně jako některá nesnesou papírové ... a máme tu možnost si každá pro své miminko vybrat dle nás to nejlepší a to je super. Hádat se tu určitě nikdo nechcem myslím, že jsme tady parta poměrně nekomfliktních lidí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.