Rychlodavačky... pěkné slovo. Vybavil se mi bůhví proč jeden starej vtip... jak přijde chlap domů z fabriky a svěří se ženě, že má hroznou chuť strčit ho v práci do kráječky okurek. Žena mu to vymlouvá, aby na to koukal zapomenout, že to může být nebezpečný a kdesi cosi... no a za pár dnů přijde chlap zase domů z práce a je celej nešťastnej. Žena se ho ptá: "Pepo, co je s tebou? Co se děje?" "Víš, Marie, neudržel jsem se. Strčil jsem ho do kráječky okurek." "Proboha, Pepo! A co stalo pak???" "No... co by. Vyhodili na hodinu mně i kráječku."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.