| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

my jsme ale požádali a poprosili, vysvětlovali jsme. Já jsem zvyklá jednat s lidma, takže mě hodně překvapilo, že reakce žádná, nějaký to zamumlání no to je blbý proběhlo . Šlo hlavně o to, že pes štěkal. Už jsme zažili akce, kde pes byl a ležel pod stolem. To bylo v pořádku, dcera si normálně hrála a psa si nevšímala. Jenže tenhle pes právě pobíhal za dětma a poštěkával, poskakoval. Nebyl na jednom místě. Možná by bylo v pořádku ho mít na vodítku.

Ale v tělocvičně ? Nechtěli jsme udělat konflit, šlo o dvě party který se moc neznaly a nestálo nám to za to. Proto píšu, že jsem to vzala terapeuticky, s jejím strachem pracuju odjakživa. Kdyby to šlo, normálně bych dětem psa pořídila to je jedinej způsob jak dceru fobie v tuhle chvíli zbavit. Mám zvířata jinak ráda, ale mám alergii a máme astma a ekzém.

Ano oni to brali tak, že je to můj problém, moje dítě s fobií. Ale sami žádali, abych si hlídala syna čím psa krmí. Takže oni si svojeho psa hlídat nemuseli, ale já měla jedno dítě na ribstolích a druhý bych měla hlídat ? Kvůli jednomu kilovýmu ňafacímu čoklíkovi, kterej klidně mohl buď být na vodítku, nebo spát u majitele v tašce na rameni ?

A bohužel v pozvání nestálo, že to není akce pro psy, ale do divadla psa taky nevezmeš, do supermarketu ho nevezmeš, na tenisový kurty ho nevezmeš. Do tělocvičny taky pes nepatří. A hlavně akce byla jasně definována jako akce pro děti a proto taky brzy skončila. Nešlo o půlnoční paření, tam bych majitele psa kvůli petardám chápala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.