| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, znovu upřesním. PES NEBYL agresivní. Ve smyslu toho, že by na někoho vyjel, že by cvaknul zubama. Neviděla jsem ho. Ale několik hodin v kuse štěkal a jel po každým dítěti, který mělo v ruce párek v rohlíku, což byly skoro všechny. Tzn. skákal po nich a ten párek chtěl. Nikoho nekousnul.

Jinak jsem čekala tenhle názor samozřejmě a toleruju ho i když nesouhlasím. Ano, fobie mojí dcery není normální. A snažím se o nápravu. Například tím, že z párty neodejdu a snažím se jí dát pozitivní příklad- aby viděla, že děti se nebojí . Jenomže (a to Libíku přeci snad víš), velký procento dětí má ve věku dva až pět let naprosto nevysvětlitelný fobie a strachy, který časem vymizí.

Vzít mezi děti zvíře je v pořádku. Já bych to neudělala, protože bych se bála, že někdo psovi ublíží a ten pes kousne. Pro toho psa to muselo být šílený, naprostá magořina. Ale není v pořádku, že jsem majitele upozornila, že moje dcera se strašně bojí a oni neprovedli nic pro nápravu. Tzn. psa nepřivázali, neokřikli ho snad ani jednou. Nevím co je normálního na tom mít s sebou ňafajícího hysterickýho čokloše. Psa ležícího pod stolem, či se běžně pohybujícího - samozřejmě toleruju. Být se psem venku je v pořádku. Tam je to prostor obou. Kdyby byl pes na venkovní akci, ani by mě nenapadlo uvažovat o tom, že něco není v pořádku. Ale uvnitř si myslím, že měly přednost děti, byla to dětská akce a hotovo. Před psem nebylo kam zdrhnout. A víc už k tomu ani nemám co říct.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.