Přidat odpověď
ahoj, znovu upřesním. PES NEBYL agresivní. Ve smyslu toho, že by na někoho vyjel, že by cvaknul zubama. Neviděla jsem ho. Ale několik hodin v kuse štěkal a jel po každým dítěti, který mělo v ruce párek v rohlíku, což byly skoro všechny. Tzn. skákal po nich a ten párek chtěl. Nikoho nekousnul.
Jinak jsem čekala tenhle názor samozřejmě a toleruju ho i když nesouhlasím. Ano, fobie mojí dcery není normální. A snažím se o nápravu. Například tím, že z párty neodejdu a snažím se jí dát pozitivní příklad- aby viděla, že děti se nebojí . Jenomže (a to Libíku přeci snad víš), velký procento dětí má ve věku dva až pět let naprosto nevysvětlitelný fobie a strachy, který časem vymizí.
Vzít mezi děti zvíře je v pořádku. Já bych to neudělala, protože bych se bála, že někdo psovi ublíží a ten pes kousne. Pro toho psa to muselo být šílený, naprostá magořina. Ale není v pořádku, že jsem majitele upozornila, že moje dcera se strašně bojí a oni neprovedli nic pro nápravu. Tzn. psa nepřivázali, neokřikli ho snad ani jednou. Nevím co je normálního na tom mít s sebou ňafajícího hysterickýho čokloše. Psa ležícího pod stolem, či se běžně pohybujícího - samozřejmě toleruju. Být se psem venku je v pořádku. Tam je to prostor obou. Kdyby byl pes na venkovní akci, ani by mě nenapadlo uvažovat o tom, že něco není v pořádku. Ale uvnitř si myslím, že měly přednost děti, byla to dětská akce a hotovo. Před psem nebylo kam zdrhnout. A víc už k tomu ani nemám co říct.
Předchozí