| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hm, nevím, mě doktor trošku "prudil" i při 80kg / 172cm že je to krapet dost na "startovací" váhu. Ale v poradně s miminky jsem rozhodně vídala maminky které měly víc kilo než já, a určitě to všechno nenabraly jen v těhotenství.... takže i s vyšší váhou lze mít mimčo..... O tom že to není asi úplně košer pro tvoje klouby, cévy a tak... to bohužel platí.

Ale jestli myslíš zda můžeš hubnout i při otěhotnění - myslím že záleží na tom zda jsi zdravá, a jestli máš nějaké stravovací "hříchy", které když odstraníš tak budeš hubnout těhotná/netěhotná. To není nic proti ničemu, když si začneš odříkat dvě a více kafí denně a k nim tudíž nezakousneš něco dobrého, určitě to nebude vadit ani pokud bys event. těhotná byla. Stejně bys kvůli děťátku měla jíst zdravě, takže když na to půjdeš z téhle strany (ne jako redukční dieta, ale jako zdravé jídlo pro zdravé miminko), to že se nakonec projeví menší úbytek váhy i když budeš už těhotná, tak to by vadit nemělo. Pak taky záleží jak na tom budeš se zvracením - já při prvním těhotenství jsem "prozvracela" 10 kilo v prvních 4 měsících, a taky se doktor neznepokojoval že hubnu (právě proto že jsem měla "solidní základ" jak říkal).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.